Beau herdenkt Willibrord Frequin met hun laatste gesprek over de dood

Beau herdenkt Willibrord Frequin met hun laatste gesprek over de dood

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van donderdag 26 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Donderdag werd bekend dat Willibrord Frequin op 80-jarige leeftijd is overleden. In de talkshow Beau herdenkt Beau van Erven Dorens de markante presentator, hij zendt een fragment uit van hun laatste gesprek. Frequin leed aan de ziekte van Parkinson en wist dat hij niet lang meer te leven had. Hij sprak met Beau over de dood, over zijn angst en dat hij en zijn familie probeerden te leven met het feit dat hij dood zou gaan.

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> herdenkt Willibrord Frequin met hun laatste gesprek over de dood Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van donderdag 26 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Donderdag werd bekend dat Willibrord Frequin op 80-jarige leeftijd is overleden. In de talkshow Beau herdenkt Beau van Erven Dorens de markante presentator, hij zendt een fragment uit van hun laatste gesprek. Frequin leed aan de ziekte van Parkinson en wist dat hij niet lang meer te leven had. Hij sprak met Beau over de dood, over zijn angst en dat hij en zijn familie probeerden te leven met het feit dat hij dood zou gaan. Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau herdenkt Willibrord Frequin met hun laatste gesprek over de doodActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV