Ton Verlind bij Beau: ‘Als Willibrord Frequin zijn werk deed, had hij geen grenzen’

Ton Verlind bij Beau: ‘Als Willibrord Frequin zijn werk deed, had hij geen grenzen’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van donderdag 26 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Ton Verlind staat bij Beau stil bij het overlijden van Willibrord Frequin. Donderdag werd bekend dat de tv-maker op 80-jarige leeftijd is overleden. Ton Verlind, voormalig eindredacteur van Brandpunt, vertelt meer over hoe hij was als collega. Hij prijst hem om onder meer zijn onbevangenheid en lef. “Willibrord was niet van de diepgaande vragen, maar Willibrord had een onorthodoxe manier van werken”, aldus Verlind. “Als hij zijn werk deed, had hij geen grenzen.”

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Ton Verlind bij <em>Beau</em>: ‘Als Willibrord Frequin zijn werk deed, had hij geen grenzen’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van donderdag 26 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Ton Verlind staat bij Beau stil bij het overlijden van Willibrord Frequin. Donderdag werd bekend dat de tv-maker op 80-jarige leeftijd is overleden. Ton Verlind, voormalig eindredacteur van Brandpunt, vertelt meer over hoe hij was als collega. Hij prijst hem om onder meer zijn onbevangenheid en lef. “Willibrord was niet van de diepgaande vragen, maar Willibrord had een onorthodoxe manier van werken”, aldus Verlind. “Als hij zijn werk deed, had hij geen grenzen.” Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ton Verlind bij Beau: ‘Als Willibrord Frequin zijn werk deed, had hij geen grenzen’Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV