Beau gemist? Vader en Rolf Sanchez emotioneel door bijzonder liedje

Beau gemist? Vader en Rolf Sanchez emotioneel door bijzonder liedje

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van donderdag 26 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Rolf Sanchez was donderdagavond te gast bij Beau, de zanger timmert al jaren aan de weg en vertelt waarom hij nu pas met zijn eerste album komt. Rolf vertelt dat hij zoekende is geweest en nu pas echt weer muziek maakt vanuit zijn hart en daarom nu een plaat uitbrengt. Ook heeft de latin-zanger een nummer opgenomen voor zijn vader, in de studio laat hij een stuk daarvan horen en op beelden is te zien hoe zijn pa breekt bij het horen van dit liedje.

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Vader en Rolf Sanchez emotioneel door bijzonder liedje Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van donderdag 26 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Rolf Sanchez was donderdagavond te gast bij Beau, de zanger timmert al jaren aan de weg en vertelt waarom hij nu pas met zijn eerste album komt. Rolf vertelt dat hij zoekende is geweest en nu pas echt weer muziek maakt vanuit zijn hart en daarom nu een plaat uitbrengt. Ook heeft de latin-zanger een nummer opgenomen voor zijn vader, in de studio laat hij een stuk daarvan horen en op beelden is te zien hoe zijn pa breekt bij het horen van dit liedje. Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Vader en Rolf Sanchez emotioneel door bijzonder liedje

Actuele video's

Meer actuele video's