Beau: Rolf Sanchez treedt live op met Darte un Beso

Beau: Rolf Sanchez treedt live op met Darte un Beso

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van donderdag 26 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Rolf Sanchez brengt eindelijk zijn langverwachte album Mi Viaje uit, de zanger vertelde meer over deze plaat bij Beau. Hij laat weten waarom het zo lang heeft geduurd voor hij een eigen plaat uitbracht, maar de latinozanger was ook te gast om een optreden te verzorgen. Rolf zingt live zijn single Darte un Beso.

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em>: Rolf Sanchez treedt live op met <em>Darte un Beso</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van donderdag 26 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Rolf Sanchez brengt eindelijk zijn langverwachte album Mi Viaje uit, de zanger vertelde meer over deze plaat bij Beau. Hij laat weten waarom het zo lang heeft geduurd voor hij een eigen plaat uitbracht, maar de latinozanger was ook te gast om een optreden te verzorgen. Rolf zingt live zijn single Darte un Beso. Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau: Rolf Sanchez treedt live op met Darte un Beso

Actuele video's

Meer actuele video's