Beau: houden Jonnie Boer, Margo Reuten en Soenil Bahadoer hun Michelinsterren?

Beau: houden Jonnie Boer, Margo Reuten en Soenil Bahadoer hun Michelinsterren?

Vrijdag 27 mei 2022 om 10:07

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van donderdag 26 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Aanstaande maandag is het weer zover, dan worden de Michelinsterren uitgedeeld. Veel chefs zitten in spanning te wachten of ze een felbegeerde ster krijgen of niet, of dat ze wellicht wat kwijtraken. Topchefs Jonnie Boer, Margo Reuten en Soenil Bahadoer zijn te gast bij Beau en vertellen meer over deze bijzondere race.

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em>: houden Jonnie Boer, Margo Reuten en Soenil Bahadoer hun Michelinsterren? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van donderdag 26 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Aanstaande maandag is het weer zover, dan worden de Michelinsterren uitgedeeld. Veel chefs zitten in spanning te wachten of ze een felbegeerde ster krijgen of niet, of dat ze wellicht wat kwijtraken. Topchefs Jonnie Boer, Margo Reuten en Soenil Bahadoer zijn te gast bij Beau en vertellen meer over deze bijzondere race. Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau: houden Jonnie Boer, Margo Reuten en Soenil Bahadoer hun Michelinsterren?

Actuele video's

Meer actuele video's