Lang Leve De Liefde: Thijs krijgt helemaal de kriebels van romantiek

Lang Leve De Liefde: Thijs krijgt helemaal de kriebels van romantiek

Als Kim een romantisch type zoekt, dan moet ze waarschijnlijk niet bij haar date van Lang Leve De Liefde zijn. Thijs vertelt namelijk dat hij niet bepaald een romantische jongen is. Sterker nog, hij krijgt er helemaal de kriebels van. “Ik ben een lompe boer man, ik steek nog geen kaars aan.”

Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: Thijs krijgt helemaal de kriebels van romantiek Als Kim een romantisch type zoekt, dan moet ze waarschijnlijk niet bij haar date van Lang Leve De Liefde zijn. Thijs vertelt namelijk dat hij niet bepaald een romantische jongen is. Sterker nog, hij krijgt er helemaal de kriebels van. “Ik ben een lompe boer man, ik steek nog geen kaars aan.” Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Lang Leve De Liefde: Liyah vindt schilderij van André ‘horror’ en wil vluchten Bekijk deze video » Roberto in Lang Leve de Liefde eet geen vlees: "Maar wel hachee of een gehaktbal" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's