Beau: Robert Doornbos kocht kartonnen Lamborghini van Olivier (12)

Beau: Robert Doornbos kocht kartonnen Lamborghini van Olivier (12)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van donderdag 26 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Robert Doornbos vertelt bij Beau over de Lamborghini die hij onlangs heeft aangeschaft. Het gaat om een bijzonder exemplaar, deze Lambo is namelijk van karton. De 12-jarige Olivier is ook in de studio, hij heeft dit kunstwerk gemaakt en verkocht. “Het was zwaar onderhandelen, het ging er hard aan toe”, lacht Doornbos. Olivier is blij dat de auto nu prachtig in een showroom staat.

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em>: Robert Doornbos kocht kartonnen Lamborghini van Olivier (12) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van donderdag 26 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Robert Doornbos vertelt bij Beau over de Lamborghini die hij onlangs heeft aangeschaft. Het gaat om een bijzonder exemplaar, deze Lambo is namelijk van karton. De 12-jarige Olivier is ook in de studio, hij heeft dit kunstwerk gemaakt en verkocht. “Het was zwaar onderhandelen, het ging er hard aan toe”, lacht Doornbos. Olivier is blij dat de auto nu prachtig in een showroom staat. Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau: Robert Doornbos kocht kartonnen Lamborghini van Olivier (12)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV