Meiltje de Groot in Op1: opbrengst vliegvelden naar kwaliteit en verduurzaming

Meiltje de Groot in Op1: opbrengst vliegvelden naar kwaliteit en verduurzaming

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 26 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Meiltje de Groot, voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Luchthavens, praat bij Op1 over de puinhoop op Schiphol van de afgelopen tijd. “Vliegvelden worden heel erg gezien als commerciële profit centers.” Daarom vindt ze dat er een discussie moet komen over vliegvelden die ook publieke infrastructuur moeten zijn, en of de opbrengsten daarvan moeten worden geïnvesteerd in kwaliteit en verduurzaming.

Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Meiltje de Groot in <em>Op1</em>: opbrengst vliegvelden naar kwaliteit en verduurzaming Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 26 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Meiltje de Groot, voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Luchthavens, praat bij Op1 over de puinhoop op Schiphol van de afgelopen tijd. “Vliegvelden worden heel erg gezien als commerciële profit centers.” Daarom vindt ze dat er een discussie moet komen over vliegvelden die ook publieke infrastructuur moeten zijn, en of de opbrengsten daarvan moeten worden geïnvesteerd in kwaliteit en verduurzaming. Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Op1 gemist? Catherine Keyl over laatste gesprek met Willibrord Frequin: 'Ik hou van jou' Bekijk deze video » Staatssecretaris over drukte Schiphol in Op1: 'Verantwoordelijkheid ligt daar' (video) Bekijk deze video » Maarten van Rossem over overleden zus Sis in Op1: 'Ze mopperde meer dan ik' (video) Bekijk deze video » Op1: techondernemer Ali Niknam vertelt over congres World Economic Forum in Davos Bekijk deze video »
Talkshow :
Meiltje de Groot in Op1: opbrengst vliegvelden naar kwaliteit en verduurzaming


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Meiltje de Groot in Op1: opbrengst vliegvelden naar kwaliteit en verduurzaming of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV