Bekijk de trailer van Ms. Marvel, vanaf 8 juni op Disney+

Bekijk de trailer van Ms. Marvel, vanaf 8 juni op Disney+

Kamala Khan heeft een speciale affiniteit met superhelden, met name Captain Marvel. Ze worstelt echter om thuis en op school te passen: Totdat ze superkrachten krijgt zoals de helden waar ze altijd naar heeft opgekeken. Het leven is makkelijker met superkrachten, toch?

Bekijk de trailer van <em>Ms. Marvel</em>, vanaf 8 juni op Disney+ Kamala Khan heeft een speciale affiniteit met superhelden, met name Captain Marvel. Ze worstelt echter om thuis en op school te passen: Totdat ze superkrachten krijgt zoals de helden waar ze altijd naar heeft opgekeken. Het leven is makkelijker met superkrachten, toch? Bekijk de trailer hierboven. Bekijk hier waar je vanaf 8 juni Ms. Marvel kunt streamen. Bekijk ook Bekijk de trailer van Disney en Pixar's Lightyear: vanaf 15 juni te zien in de bioscoop Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Baymax!, vanaf 29 juni op Disney+ Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer van Ms. Marvel, vanaf 8 juni op Disney+

Bekijk de trailer hierboven. Bekijk hier waar je vanaf 8 juni Ms. Marvel kunt streamen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de trailer van Ms. Marvel, vanaf 8 juni op Disney+ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV