Married at First Sight komt met een ‘juicy’ editie op Videoland

Married at First Sight komt met een ‘juicy’ editie op Videoland

Na de zomer is er op Videoland een speciale editie van Married at First Sight te zien. Deze versie is gebaseerd op het Australische format, waarbij het veel meer draait om groepsdynamiek, met meer ruzies, vreemdgaan en dat soort zaken. “Het wordt veel meer juicy, dus dat pure moet je ook niet verwachten”, vertelt psychologe en seksuologe Eveline Stallaart. “Er wordt echt gematcht. En er wordt natuurlijk echt gehoopt op de liefde weer bij elkaar zoeken, maar het gaat veel meer om de groep. Daar gebeurt veel meer.”

Bekijk de video van RTL Boulevard over Married at First Sight hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

<em>Married at First Sight</em> komt met een ‘juicy’ editie op Videoland Na de zomer is er op Videoland een speciale editie van Married at First Sight te zien. Deze versie is gebaseerd op het Australische format, waarbij het veel meer draait om groepsdynamiek, met meer ruzies, vreemdgaan en dat soort zaken. “Het wordt veel meer juicy, dus dat pure moet je ook niet verwachten”, vertelt psychologe en seksuologe Eveline Stallaart. “Er wordt echt gematcht. En er wordt natuurlijk echt gehoopt op de liefde weer bij elkaar zoeken, maar het gaat veel meer om de groep. Daar gebeurt veel meer.” Bekijk de video van RTL Boulevard over Married at First Sight hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Beau: deze koppels uit Married at First Sight zijn nog steeds gelukkig getrouwd Bekijk deze video » Arjan na deelname Married at First Sight: "40 tot 50 doodsbedreigingen per dag" (video) Bekijk deze video »
TV :
Married at First Sight komt met een ‘juicy’ editie op Videoland


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Married at First Sight komt met een ‘juicy’ editie op Videoland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV