De Wereld van Eva: Leonie ter Braak emotioneel over zelfvertrouwen na bevalling

De Wereld van Eva: Leonie ter Braak emotioneel over zelfvertrouwen na bevalling

In de Videoland-serie De Wereld van Eva praat Eva Jinek over het moederschap van nu. Ze wil taboes en schaamte doorbreken en een open gesprek voeren over het leven van moeders in Nederland. Ze praat onder meer met een emotionele Leonie ter Braak. “Als je zo'n zware bevalling hebt gehad, verlies je ook zelfvertrouwen in je lichaam. En als je een geweldige bevalling hebt gehad, krijg je heel veel zelfvertrouwen en ik gun ons vrouwen dat zelfvertrouwen heel erg.”

Bekijk de video van De Wereld van Eva hieronder. De driedelige docuserie De Wereld van Eva is nu te zien op Videoland.

<em>De Wereld van Eva</em>: Leonie ter Braak emotioneel over zelfvertrouwen na bevalling In de Videoland-serie De Wereld van Eva praat Eva Jinek over het moederschap van nu. Ze wil taboes en schaamte doorbreken en een open gesprek voeren over het leven van moeders in Nederland. Ze praat onder meer met een emotionele Leonie ter Braak. “Als je zo'n zware bevalling hebt gehad, verlies je ook zelfvertrouwen in je lichaam. En als je een geweldige bevalling hebt gehad, krijg je heel veel zelfvertrouwen en ik gun ons vrouwen dat zelfvertrouwen heel erg.” Bekijk de video van De Wereld van Eva hieronder. De driedelige docuserie De Wereld van Eva is nu te zien op Videoland. Zien: is ruzie tussen Johan Derksen en Eva Jinek inmiddels uitgepraat? Bekijk deze video » Trailer: De Wereld van Eva over 'taboes rondom moederschap' is nu te zien op Videoland Bekijk deze video »
TV :
De Wereld van Eva: Leonie ter Braak emotioneel over zelfvertrouwen na bevalling


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Wereld van Eva: Leonie ter Braak emotioneel over zelfvertrouwen na bevalling of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV