Million Dollar Island: Devon (19) was nooit langer dan een week weg van ouders

Million Dollar Island: Devon (19) was nooit langer dan een week weg van ouders

Er verblijft een bijzondere deelnemer op Million Dollar Island, terwijl de finale in zicht komt. Inmiddels zijn er al heel wat kandidaten naar huis gegaan of gestuurd, maar de pas 19-jarige Devon is nog steeds aan het survivallen op het onbewoonde eiland. Dit terwijl hij nog nooit langer dan een week weg was van zijn ouders. "Dus het was wel een extreme stap opeens."

Bekijk de video van Million Dollar Island hieronder.

Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video.

<em>Million Dollar Island</em>: Devon (19) was nooit langer dan een week weg van ouders Er verblijft een bijzondere deelnemer op Million Dollar Island, terwijl de finale in zicht komt. Inmiddels zijn er al heel wat kandidaten naar huis gegaan of gestuurd, maar de pas 19-jarige Devon is nog steeds aan het survivallen op het onbewoonde eiland. Dit terwijl hij nog nooit langer dan een week weg was van zijn ouders. "Dus het was wel een extreme stap opeens." Bekijk de video van Million Dollar Island hieronder. Million Dollar Island is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Amazon Prime Video. Million Dollar Island: Daisy emotioneel als ze eiland en ‘zorgeloos leven’ moet verlaten Bekijk deze video » Million Dollar Island: Daisy en Mitchel balen enorm dat ze naar huis moeten Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Million Dollar Island: Devon (19) was nooit langer dan een week weg van ouders of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV