Fons de Poel na Vandaag Inside: "Gewoon niet meer wakker worden"

Fons de Poel na Vandaag Inside: "Gewoon niet meer wakker worden"

Fons de Poel was te gast bij Vandaag Inside naar aanleiding van het overlijden van Willibrord Frequin. Hij heeft tegen de uitzending op gezien: "Wat zeg je dan over een vriend die er niet meer is?"

<em>Fons de Poel</em> na <em>Vandaag Inside</em>: &quot;Gewoon niet meer wakker worden&quot; Fons de Poel was te gast bij Vandaag Inside naar aanleiding van het overlijden van Willibrord Frequin. Hij heeft tegen de uitzending op gezien: "Wat zeg je dan over een vriend die er niet meer is?" "Niet meer wakker worden"De Poel was er nog even bij in de laatste uren van Frequin: "Ik had ook wel gehoopt dat het zo zou gaan. Dit gun je iedereen, gewoon niet meer wakker worden." Volgens De Poel was er maar één Willibrord: "Het wordt ook niet meer toegestaan, denk ik. Er is ook veel geblockt hé, in het archief?" Bekijk de In de Wandelgangen met Fons de Poel hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Op1 gemist? Catherine Keyl over laatste gesprek met Willibrord Frequin: 'Ik hou van jou' Bekijk deze video » Vandaag Inside gemist? René en Fons de Poel lachen om verhalen Willibrord Frequin Bekijk deze video » Shownieuws staat stil bij het overlijden van Willibrord Frequin Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

"Niet meer wakker worden"
De Poel was er nog even bij in de laatste uren van Frequin: "Ik had ook wel gehoopt dat het zo zou gaan. Dit gun je iedereen, gewoon niet meer wakker worden." Volgens De Poel was er maar één Willibrord: "Het wordt ook niet meer toegestaan, denk ik. Er is ook veel geblockt hé, in het archief?"

Bekijk de In de Wandelgangen met Fons de Poel hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Fons de Poel na Vandaag Inside: "Gewoon niet meer wakker worden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV