Hart van Nederland: Bennie Jolink noemt Poetin een vieze vuile klootzak (video)

Hart van Nederland: Bennie Jolink noemt Poetin een vieze vuile klootzak (video)

Tijdens zijn Hemelvaartsconcert neemt Bennie Jolink, bekend van zijn Achterhoekse Boerenrockgroep Normaal, geen blad voor de mond. Hij laat weten blij af te zijn "van dat kutcorona", maar te balen van "een of andere gek in Rusland". Sterker nog: "Vladimir Poetin is een (vieze vuile gewetenloze) klootzak!". Het publiek lijkt het roerend met hem eens, en gaat los.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

<em>Hart van Nederland</em>: Bennie Jolink noemt Poetin een vieze vuile klootzak (video) Tijdens zijn Hemelvaartsconcert neemt Bennie Jolink, bekend van zijn Achterhoekse Boerenrockgroep Normaal, geen blad voor de mond. Hij laat weten blij af te zijn "van dat kutcorona", maar te balen van "een of andere gek in Rusland". Sterker nog: "Vladimir Poetin is een (vieze vuile gewetenloze) klootzak!". Het publiek lijkt het roerend met hem eens, en gaat los. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. College Tour gemist? Ireen Wüst knuffelde met Vladimir Poetin: "Ik moest plassen" Bekijk deze video » Rob de Wijk in Op1 over lidmaatschap Finland van de NAVO: 'Vernedering voor Poetin' Bekijk deze video » Beau van Erven Dorens is bang voor Poetin, kan Wopke Hoekstra hem geruststellen? Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland: Bennie Jolink noemt Poetin een vieze vuile klootzak (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV