Hart van Nederland: schip met 16 opvarenden kapseist op Eemmeer (video)

Hart van Nederland: schip met 16 opvarenden kapseist op Eemmeer (video)

Op het Eemmeer nabij Spakenburg is vrijdag een schip met zestien passagiers omgeslagen tijdens de botenrace de Zuidwal. In de video vliegen er zelfs opvarenden door de lucht die vervolgens in het water en het enorme zeil terecht komen. Gelukkig zijn alle opvarenden gered door passanten en reddingsboten.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

<em>Hart van Nederland</em>: schip met 16 opvarenden kapseist op Eemmeer (video) Op het Eemmeer nabij Spakenburg is vrijdag een schip met zestien passagiers omgeslagen tijdens de botenrace de Zuidwal. In de video vliegen er zelfs opvarenden door de lucht die vervolgens in het water en het enorme zeil terecht komen. Gelukkig zijn alle opvarenden gered door passanten en reddingsboten. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Heftige beelden: Overleden TikTokker Lucas Cornelissen in het water gevonden Bekijk deze video » Reacties Losser na platte kar-incident: "Veel mensen op straat en veel bloed" Bekijk deze video » Video: Jong meisje ernstig gewond bij ongeluk op motorcrossbaan Ritthem Bekijk deze video » Hart van Nederland: auto rijdt schoolplein op na botsing, grote ravage (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland: schip met 16 opvarenden kapseist op Eemmeer (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV