Hart van Nederland: auto rijdt schoolplein op na botsing, grote ravage (video)

Hart van Nederland: auto rijdt schoolplein op na botsing, grote ravage (video)

Vrijdagmiddag heeft een automobilist een ravage aangericht nadat deze persoon is inreed op een schoolplein in Enschede. Bekijk de beelden van Hart van Nederland hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Hart van Nederland</em>: auto rijdt schoolplein op na botsing, grote ravage (video) Vrijdagmiddag heeft een automobilist een ravage aangericht nadat deze persoon is inreed op een schoolplein in Enschede. Bekijk de beelden van Hart van Nederland hieronder. Lees verder onder de video. Geen kinderenOp het moment dat het ongeluk plaatsvond, waren er gelukkig geen kinderen aanwezig op het schoolplein. De bestuurder van de auto is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, maar verder raakte er niemand gewond. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: Feyenoord-fans eren hun helden na verloren finale in Tirana Bekijk deze video » Willibrord Frequin (1941-2022): markant journalist die de confrontatie niet schuwde (video) Bekijk deze video » Video: Rotterdam ruimt puin na Feyenoord-rellen: 'Ben hier echt kapot van' Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Geen kinderen
Op het moment dat het ongeluk plaatsvond, waren er gelukkig geen kinderen aanwezig op het schoolplein. De bestuurder van de auto is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, maar verder raakte er niemand gewond.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland: auto rijdt schoolplein op na botsing, grote ravage (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV