Video: nieuwste bloopers Goede Tijden, Slechte Tijden

Video: nieuwste bloopers Goede Tijden, Slechte Tijden

Video: nieuwste bloopers <em>Goede Tijden, Slechte Tijden</em> In Goede Tijden, Slechte Tijden gaat heus niet altijd alles goed op de set. In deze nieuwe video met bloopers zie je onder andere Marly ('Nina Sanders') en Bertrie ('Shanti de Jong') in een huifkar waarin alles fout lijkt te gaan. Maar we zien ook nog enkele andere GTST-sterren in lachen uitbarsten om hilarische fouten en versprekingen. Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Heel Holland Bakt 2022: bekijk de mooiste bloopers van afgelopen seizoen Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: nieuwste bloopers Goede Tijden, Slechte Tijden

In Goede Tijden, Slechte Tijden gaat heus niet altijd alles goed op de set. In deze nieuwe video met bloopers zie je onder andere Marly ('Nina Sanders') en Bertrie ('Shanti de Jong') in een huifkar waarin alles fout lijkt te gaan. Maar we zien ook nog enkele andere GTST-sterren in lachen uitbarsten om hilarische fouten en versprekingen.

Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's