Zien: Emoties lopen hoog op bij slotpleidooi rechtszaak Johnny Depp en Amber Heard

Zien: Emoties lopen hoog op bij slotpleidooi rechtszaak Johnny Depp en Amber Heard

Heel de wereld heeft 6 weken lang kunnen genieten van alle vuile was die Johnny Depp en Amber Heard uithingen in de rechtszaal. Vandaag nadert het knallende slotstuk, zowel Johnny als Amber houden hun slotpleidooi en daarna is het woord aan 'the jury'.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Emoties</em> lopen hoog op bij slotpleidooi rechtszaak <em>Johnny Depp</em> en <em>Amber Heard</em> Heel de wereld heeft 6 weken lang kunnen genieten van alle vuile was die Johnny Depp en Amber Heard uithingen in de rechtszaal. Vandaag nadert het knallende slotstuk, zowel Johnny als Amber houden hun slotpleidooi en daarna is het woord aan 'the jury'. Tekst gaat verder onder de video. ActeerkunstenBinnen de rechtbank ging het er op donderdag hier en daar al verhit aan toe, maar ook buiten de rechtszaal liepen de spanningen soms hoog op. Amerika-correspondent Michiel Vos vertelt in RTL Boulevard over de laatste ontwikkelingen: "Amber heeft haar meest succesvolle acteerkunsten vertoond in rechtszaak." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Emoties lopen hoog op bij slotpleidooi rechtszaak Johnny Depp en Amber Heard

Acteerkunsten
Binnen de rechtbank ging het er op donderdag hier en daar al verhit aan toe, maar ook buiten de rechtszaal liepen de spanningen soms hoog op. Amerika-correspondent Michiel Vos vertelt in RTL Boulevard over de laatste ontwikkelingen: "Amber heeft haar meest succesvolle acteerkunsten vertoond in rechtszaak."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's