Video: John van den Heuvel over emotioneel afscheid Willibrord Frequin

Video: John van den Heuvel over emotioneel afscheid Willibrord Frequin

In Het Laatste Woord, dat pas na Willibrord Frequin zijn dood mocht worden uitgezonden, sprak Jeroen Pauw in 2020 met de journalist openhartig over zijn leven, vriendschappen, de liefde, zijn angst voor de dood en de hoop op een plekje in de hemel.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>John van den Heuvel</em> over emotioneel afscheid <em>Willibrord Frequin</em> In Het Laatste Woord, dat pas na Willibrord Frequin zijn dood mocht worden uitgezonden, sprak Jeroen Pauw in 2020 met de journalist openhartig over zijn leven, vriendschappen, de liefde, zijn angst voor de dood en de hoop op een plekje in de hemel. Tekst gaat verder onder de video. John van den HeuvelMisdaadverslaggever John van den Heuvel vertelt in RTL Boulevard over zijn laatste moment met Willibrord: "Ik heb afgelopen vrijdag nog afscheid van hem mogen nemen, hij had een aantal afspraken met mensen die hij nog voor zijn dood wilde zien. Ik heb echt een goed en mooi gesprek gehad, ik ga hem behoorlijk missen." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: John van den Heuvel over emotioneel afscheid Willibrord Frequin

John van den Heuvel
Misdaadverslaggever John van den Heuvel vertelt in RTL Boulevard over zijn laatste moment met Willibrord: "Ik heb afgelopen vrijdag nog afscheid van hem mogen nemen, hij had een aantal afspraken met mensen die hij nog voor zijn dood wilde zien. Ik heb echt een goed en mooi gesprek gehad, ik ga hem behoorlijk missen."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's