Video: John van den Heuvel over emotioneel afscheid Willibrord Frequin

Video: John van den Heuvel over emotioneel afscheid Willibrord Frequin

In Het Laatste Woord, dat pas na Willibrord Frequin zijn dood mocht worden uitgezonden, sprak Jeroen Pauw in 2020 met de journalist openhartig over zijn leven, vriendschappen, de liefde, zijn angst voor de dood en de hoop op een plekje in de hemel.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>John van den Heuvel</em> over emotioneel afscheid <em>Willibrord Frequin</em> In Het Laatste Woord, dat pas na Willibrord Frequin zijn dood mocht worden uitgezonden, sprak Jeroen Pauw in 2020 met de journalist openhartig over zijn leven, vriendschappen, de liefde, zijn angst voor de dood en de hoop op een plekje in de hemel. Tekst gaat verder onder de video. John van den HeuvelMisdaadverslaggever John van den Heuvel vertelt in RTL Boulevard over zijn laatste moment met Willibrord: "Ik heb afgelopen vrijdag nog afscheid van hem mogen nemen, hij had een aantal afspraken met mensen die hij nog voor zijn dood wilde zien. Ik heb echt een goed en mooi gesprek gehad, ik ga hem behoorlijk missen." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: Emoties lopen hoog op bij slotpleidooi rechtszaak Johnny Depp en Amber Heard Bekijk deze video » Video: Rapper Snelle en Vlaamse zanger Metejoor slaan de handen ineen Bekijk deze video » Zien: Laïs van Niel door Rose Bertram uitgenodigd op geheime after-party Bekijk deze video » Video: Miljuschka Witzenhausen leert Eddy Zoëy hoe hij een hamburger moet eten Bekijk deze video » Zien: Clarice Stenger in RTL Boulevard over beruchte XTC-producent Peerke S. Bekijk deze video » Toine van Peperstraten blikt terug op finale De Verraders: "Moest slaappillen nemen" Bekijk deze video »
TV :
Video: John van den Heuvel over emotioneel afscheid Willibrord Frequin

John van den Heuvel
Misdaadverslaggever John van den Heuvel vertelt in RTL Boulevard over zijn laatste moment met Willibrord: "Ik heb afgelopen vrijdag nog afscheid van hem mogen nemen, hij had een aantal afspraken met mensen die hij nog voor zijn dood wilde zien. Ik heb echt een goed en mooi gesprek gehad, ik ga hem behoorlijk missen."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: John van den Heuvel over emotioneel afscheid Willibrord Frequin of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV