Khalid & Sophie gemist? Peter Heerschop lyrisch over Giro-prestatie Koen Bouwman

Khalid & Sophie gemist? Peter Heerschop lyrisch over Giro-prestatie Koen Bouwman

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 27 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em> gemist? <em>Peter Heerschop</em> lyrisch over Giro-prestatie <em>Koen Bouwman</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 27 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Koen Bouwman heeft de blauwe trui veiliggesteld in de Giro D'Italia en won vandaag de negentiende etappe in de Ronde van Italiƫ. Peter Heerschop reageert in Khalid & Sophie op deze fantastische prestatie: "Een Nederlander, koning van de bergen, dat vind ik altijd geweldig, dat wij dat kunnen." Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie gemist? Peter Heerschop lyrisch over Giro-prestatie Koen Bouwman

Koen Bouwman heeft de blauwe trui veiliggesteld in de Giro D'Italia en won vandaag de negentiende etappe in de Ronde van Italiƫ. Peter Heerschop reageert in Khalid & Sophie op deze fantastische prestatie: "Een Nederlander, koning van de bergen, dat vind ik altijd geweldig, dat wij dat kunnen."

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's