Toine van Peperstraten blikt terug op finale De Verraders: "Moest slaappillen nemen"

Toine van Peperstraten blikt terug op finale De Verraders: "Moest slaappillen nemen"

De Verraders gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Vanavond kun je op RTL 4 kijken naar de grote ontknoping van De Verraders. Het leek er lang op dat de verraders moeiteloos zouden winnen van de getrouwen, maar de kaarten zijn totaal anders geschud nadat de getrouwen Ortál Vriend en Jamie Westland wisten te ontmaskeren.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Toine van Peperstraten</em> blikt terug op finale <em>De Verraders</em>: &quot;Moest slaappillen nemen&quot; De Verraders gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. Vanavond kun je op RTL 4 kijken naar de grote ontknoping van De Verraders. Het leek er lang op dat de verraders moeiteloos zouden winnen van de getrouwen, maar de kaarten zijn totaal anders geschud nadat de getrouwen Ortál Vriend en Jamie Westland wisten te ontmaskeren. Tekst gaat verder onder de video. SlaappillenDe getrouwen die nog over waren (Steven Brunswijk, Toine van Peperstraten en Dionne Slagter) hadden allemaal het vermoeden dat Stefano Keizers een verrader moest zijn, maar honderd procent zekerheid hadden ze niet. Om de nacht door te komen moest Toine van Peperstraten zelfs slaappillen nemen. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. De Verraders is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: Emoties lopen hoog op bij slotpleidooi rechtszaak Johnny Depp en Amber Heard Bekijk deze video » Video: John van den Heuvel over emotioneel afscheid Willibrord Frequin Bekijk deze video » Video: Rapper Snelle en Vlaamse zanger Metejoor slaan de handen ineen Bekijk deze video » Zien: Laïs van Niel door Rose Bertram uitgenodigd op geheime after-party Bekijk deze video » Video: Miljuschka Witzenhausen leert Eddy Zoëy hoe hij een hamburger moet eten Bekijk deze video » Zien: Clarice Stenger in RTL Boulevard over beruchte XTC-producent Peerke S. Bekijk deze video »
TV :
Toine van Peperstraten blikt terug op finale De Verraders: "Moest slaappillen nemen"

Slaappillen
De getrouwen die nog over waren (Steven Brunswijk, Toine van Peperstraten en Dionne Slagter) hadden allemaal het vermoeden dat Stefano Keizers een verrader moest zijn, maar honderd procent zekerheid hadden ze niet. Om de nacht door te komen moest Toine van Peperstraten zelfs slaappillen nemen.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. De Verraders is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Toine van Peperstraten blikt terug op finale De Verraders: "Moest slaappillen nemen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV