Toine van Peperstraten blikt terug op finale De Verraders: "Moest slaappillen nemen"

Toine van Peperstraten blikt terug op finale De Verraders: "Moest slaappillen nemen"

Vrijdag 27 mei 2022 om 21:40

De Verraders gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Vanavond kun je op RTL 4 kijken naar de grote ontknoping van De Verraders. Het leek er lang op dat de verraders moeiteloos zouden winnen van de getrouwen, maar de kaarten zijn totaal anders geschud nadat de getrouwen Ortál Vriend en Jamie Westland wisten te ontmaskeren.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Toine van Peperstraten</em> blikt terug op finale <em>De Verraders</em>: &quot;Moest slaappillen nemen&quot; De Verraders gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. Vanavond kun je op RTL 4 kijken naar de grote ontknoping van De Verraders. Het leek er lang op dat de verraders moeiteloos zouden winnen van de getrouwen, maar de kaarten zijn totaal anders geschud nadat de getrouwen Ortál Vriend en Jamie Westland wisten te ontmaskeren. Tekst gaat verder onder de video. SlaappillenDe getrouwen die nog over waren (Steven Brunswijk, Toine van Peperstraten en Dionne Slagter) hadden allemaal het vermoeden dat Stefano Keizers een verrader moest zijn, maar honderd procent zekerheid hadden ze niet. Om de nacht door te komen moest Toine van Peperstraten zelfs slaappillen nemen. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. De Verraders is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Toine van Peperstraten blikt terug op finale De Verraders: "Moest slaappillen nemen"

Slaappillen
De getrouwen die nog over waren (Steven Brunswijk, Toine van Peperstraten en Dionne Slagter) hadden allemaal het vermoeden dat Stefano Keizers een verrader moest zijn, maar honderd procent zekerheid hadden ze niet. Om de nacht door te komen moest Toine van Peperstraten zelfs slaappillen nemen.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. De Verraders is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's