ZIEN: Harry Styles maakt Daylight-muziekvideo voor 300 dollar met James Corden

ZIEN: Harry Styles maakt Daylight-muziekvideo voor 300 dollar met James Corden

Het was afgelopen week weer een feestje met talkshowhost James Corden die een videoclip op wil nemen met niemand minder dan zanger Harry Styles. De voormalig One Direction zanger is op dit moment zeer succesvol met zijn nieuwe album Harry's House, en zorgt voor uitverkochte concerten wereldwijd. Bekijk hieronder het fragment uit de The Late Late Show with James Corden.

ZIEN: Harry Styles maakt <em>Daylight</em>-muziekvideo voor 300 dollar met James Corden Het was afgelopen week weer een feestje met talkshowhost James Corden die een videoclip op wil nemen met niemand minder dan zanger Harry Styles. De voormalig One Direction zanger is op dit moment zeer succesvol met zijn nieuwe album Harry's House, en zorgt voor uitverkochte concerten wereldwijd. Bekijk hieronder het fragment uit de The Late Late Show with James Corden. DaylightJames Corden en Harry Styles gingen de straten van Brooklyn op met 300 dollar op zoek naar een locatie om in slechts drie uur een videoclip op te nemen voor het liedje "Daylight" van zijn spinternieuwe album "Harry's House". Op zaterdag 9 juli 2022 keert Harry Styles terug naar de Ziggo Dome als onderdeel van zijn Love On Tour! Helaas zijn de kaarten uitverkocht. Zien: Harry Styles verrast Coachella met gastoptreden Shania Twain Bekijk deze video » ZIEN: trailer van nieuwe thriller Don’t Worry Darling met Florence Pugh en Harry Styles Bekijk deze video » Giorgio Hokstam weggeblazen door album Harry Styles: "Funky en heel intiem" Bekijk deze video »
Entertainment :
ZIEN: Harry Styles maakt Daylight-muziekvideo voor 300 dollar met James Corden

Daylight
James Corden en Harry Styles gingen de straten van Brooklyn op met 300 dollar op zoek naar een locatie om in slechts drie uur een videoclip op te nemen voor het liedje "Daylight" van zijn spinternieuwe album "Harry's House".

Op zaterdag 9 juli 2022 keert Harry Styles terug naar de Ziggo Dome als onderdeel van zijn Love On Tour! Helaas zijn de kaarten uitverkocht.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV