Vandaag Inside: Johan Derksen kan niet lachen om flauw filmpje van Wilfred Genee

Vandaag Inside: Johan Derksen kan niet lachen om flauw filmpje van Wilfred Genee

Vrijdag 27 mei 2022 om 22:44

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 27 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

De Nederlandse Koen Bouwman heeft vandaag zijn tweede ritzege gewonnen en de bergtrui veiliggesteld in de Giro d'Italia. De mannen van Vandaag Inside staan uitgebreid stil bij dit historische wielrensucces.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Vandaag Inside</em>: <em>Johan Derksen</em> kan niet lachen om flauw filmpje van <em>Wilfred Genee</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 27 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. De Nederlandse Koen Bouwman heeft vandaag zijn tweede ritzege gewonnen en de bergtrui veiliggesteld in de Giro d'Italia. De mannen van Vandaag Inside staan uitgebreid stil bij dit historische wielrensucces. Tekst gaat verder onder de video. Flauw filmpjeHalverwege de analyse laat Wilfred Genee een flauw filmpje over wielrennen zien. Iedereen aan tafel begint te lachten, maar Derksen kan er niet om lachen: "Nu hebben we een serieus gesprek over wielrennen en dan komt koning karaoke weer met deze onzin!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Flauw filmpje
Halverwege de analyse laat Wilfred Genee een flauw filmpje over wielrennen zien. Iedereen aan tafel begint te lachten, maar Derksen kan er niet om lachen: "Nu hebben we een serieus gesprek over wielrennen en dan komt koning karaoke weer met deze onzin!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's