Johan Derksen prijst Arne Slot: "'Wat een gelul, Slot heeft het fantastisch gedaan"

Johan Derksen prijst Arne Slot: "'Wat een gelul, Slot heeft het fantastisch gedaan"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 27 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Als we het AD mogen geloven is Feyenoord-trainer Arne Slot 'afgetroefd door José Mourinho' in de finale van de Conference League. De mannen van Vandaag Inside reageren twee dagen na de verloren wedstrijd nog even op de finale.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Johan Derksen</em> prijst <em>Arne Slot</em>: &quot;'Wat een gelul, Slot heeft het fantastisch gedaan&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 27 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Als we het AD mogen geloven is Feyenoord-trainer Arne Slot 'afgetroefd door José Mourinho' in de finale van de Conference League. De mannen van Vandaag Inside reageren twee dagen na de verloren wedstrijd nog even op de finale. Tekst gaat verder onder de video. Derksen prijst SlotJohan Derksen was het niet eens met het AD die hij vanmorgen las. "Wat een gelul was dat", is Johan Derksen duidelijk. "Slot heeft het fantastisch gedaan, daar moet Feyenoord heel gelukkig mee zijn en de Feyenoord-supporters ook", aldus Derksen. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Derksen prijst Slot
Johan Derksen was het niet eens met het AD die hij vanmorgen las. "Wat een gelul was dat", is Johan Derksen duidelijk. "Slot heeft het fantastisch gedaan, daar moet Feyenoord heel gelukkig mee zijn en de Feyenoord-supporters ook", aldus Derksen.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's