Ruben Brekelmans in Op1: "China heeft de Nederlandse economie in zijn greep"

Ruben Brekelmans in Op1: "China heeft de Nederlandse economie in zijn greep"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 27 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Nederland moet qua economie minder afhankelijk worden van China. Dat stelt VVD-Kamerlid Ruben Brekelmans. Het land heeft onze economie in zijn greep, maar nu door corona de handel plat ligt, kampen we met grote tekorten. Bij Op1 vertelt Brekelmans over de problematiek: "Als er ooit een roep om sancties tegen China komt, dan kunnen wij die niet zomaar instellen want dan staan we te zwak."

Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ruben Brekelmans</em> in <em>Op1</em>: &quot;China heeft de Nederlandse economie in zijn greep&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 27 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Nederland moet qua economie minder afhankelijk worden van China. Dat stelt VVD-Kamerlid Ruben Brekelmans. Het land heeft onze economie in zijn greep, maar nu door corona de handel plat ligt, kampen we met grote tekorten. Bij Op1 vertelt Brekelmans over de problematiek: "Als er ooit een roep om sancties tegen China komt, dan kunnen wij die niet zomaar instellen want dan staan we te zwak." Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Saskia Belleman over rechtszaak Johnny Depp en Amber Heard: "Ik vind het eigenlijk supergênant" Bekijk deze video »
Talkshow :
Ruben Brekelmans in Op1: "China heeft de Nederlandse economie in zijn greep"


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ruben Brekelmans in Op1: "China heeft de Nederlandse economie in zijn greep" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV