Ik vertrek: Even weg gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik vertrek: Even weg gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik vertrek: Even weg gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond begint een nieuwe reeks van Ik vertrek: even weg, het programma waarin stellen uit Ik vertrek bij elkaar op bezoek gaan om even helemaal tot rust te komen - en misschien zelfs nieuwe ideeën op te doen. Met in de eerste aflevering: Aadje en Richard en Margot en Mark. NaaktcampingTien jaar geleden vertrokken Margot en Mark naar Slowakije, waar ze een naaktcamping wilden beginnen. Ze hebben nooit tijd gehad om stil te staan bij de vraag of dit nog wel hun droom is - tot hun bezoek aan Aadje en Richard in Spanje. Ze genieten van de warmte en de gastvrijheid van de excentrieke heren en de nieuwe omgeving zet hen aan het denken. LuxepoezenOmgekeerd staat Aadje en Richard een hele andere ervaring te wachten. Het zijn echte luxepoezen, maar nu moeten ze zich zien te redden in een eenvoudig verblijf op een camping. Vooral in de herfst valt dit niet mee. Ondanks de verschillen tussen de stellen, vinden ze elkaar in hun liefde voor dieren, oude spullen en het gemis van dierbaren. :[broadcast:videos](ids:"454622,449819" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Vanavond begint een nieuwe reeks van Ik vertrek: even weg, het programma waarin stellen uit Ik vertrek bij elkaar op bezoek gaan om even helemaal tot rust te komen - en misschien zelfs nieuwe ideeën op te doen. Met in de eerste aflevering: Aadje en Richard en Margot en Mark.

Naaktcamping
Tien jaar geleden vertrokken Margot en Mark naar Slowakije, waar ze een naaktcamping wilden beginnen. Ze hebben nooit tijd gehad om stil te staan bij de vraag of dit nog wel hun droom is - tot hun bezoek aan Aadje en Richard in Spanje. Ze genieten van de warmte en de gastvrijheid van de excentrieke heren en de nieuwe omgeving zet hen aan het denken.

Luxepoezen
Omgekeerd staat Aadje en Richard een hele andere ervaring te wachten. Het zijn echte luxepoezen, maar nu moeten ze zich zien te redden in een eenvoudig verblijf op een camping. Vooral in de herfst valt dit niet mee. Ondanks de verschillen tussen de stellen, vinden ze elkaar in hun liefde voor dieren, oude spullen en het gemis van dierbaren.

:[broadcast:videos](ids:"454622,449819" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's