Beau: verkoopt Armin van Buren zijn muziekrechten binnenkort? (video)

Beau: verkoopt Armin van Buren zijn muziekrechten binnenkort? (video)

Zaterdag 28 mei 2022 om 09:12

Hierboven zie je de promo van de uitzending van Beau van vrijdag 27 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 27 mei terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em>: verkoopt Armin van Buren zijn muziekrechten binnenkort? (video) Hierboven zie je de promo van de uitzending van Beau van vrijdag 27 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 27 mei terugkijken bij Gids.tv. Justin Timberlake heeft zijn muziekrechten voor 100 miljoen dollar verkocht. Volgens Armin van Buren zou dat kunnen liggen aan het feit dat Spotify betaalt voor iedere stream. 'Ik verdien nu ook ineens weer geld aan oude albums.' Voor Van Buuren is een verkoop van zijn rechten nog niet aan de orde. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau: verkoopt Armin van Buren zijn muziekrechten binnenkort? (video)

Justin Timberlake heeft zijn muziekrechten voor 100 miljoen dollar verkocht. Volgens Armin van Buren zou dat kunnen liggen aan het feit dat Spotify betaalt voor iedere stream. 'Ik verdien nu ook ineens weer geld aan oude albums.' Voor Van Buuren is een verkoop van zijn rechten nog niet aan de orde.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's