Beau gemist? Mart Smeets deelt het tragische Tour de France-verhaal van Tino Tabak

Beau gemist? Mart Smeets deelt het tragische Tour de France-verhaal van Tino Tabak

Hierboven zie je de promo van de uitzending van Beau van vrijdag 27 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 27 mei terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Mart Smeets deelt het tragische <em>Tour de France</em>-verhaal van Tino Tabak Hierboven zie je de promo van de uitzending van Beau van vrijdag 27 mei. Je kunt ook de hele uitzending van Beau van 27 mei terugkijken bij Gids.tv. Er deden maar liefst 258 Nederlandse mannen en 125 vrouwen mee aan de Tour de France. Mart Smeets achterhaalde de feiten, levensloop en persoonlijke verhalen van al deze Nederlandse Tourdeelnemers in zijn nieuwe boek Rood-wit-blauw in de Tour. In bovenstaand fragment bespreekt Smeets het tragische verhaal van Tino Tabak. 'Hij heeft zich inmiddels helemaal afgesloten van de wereled.' Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Beau: verkoopt Armin van Buren zijn muziekrechten binnenkort? (video) Bekijk deze video » Beau gemist? Chaos op Schiphol: 'Er zijn mensen voor minder ontslagen' (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau gemist? Mart Smeets deelt het tragische Tour de France-verhaal van Tino Tabak

Er deden maar liefst 258 Nederlandse mannen en 125 vrouwen mee aan de Tour de France. Mart Smeets achterhaalde de feiten, levensloop en persoonlijke verhalen van al deze Nederlandse Tourdeelnemers in zijn nieuwe boek Rood-wit-blauw in de Tour. In bovenstaand fragment bespreekt Smeets het tragische verhaal van Tino Tabak. 'Hij heeft zich inmiddels helemaal afgesloten van de wereled.'

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Mart Smeets deelt het tragische Tour de France-verhaal van Tino Tabak of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV