Shownieuws: 'Familie van Soelen mag André Hazes-documentaire zien' (video)

Shownieuws: 'Familie van Soelen mag André Hazes-documentaire zien' (video)

Zaterdag 28 mei 2022 om 11:30

Het is opnieuw hommeles tussen André Hazes en Sarah van Soelen. Dit keer gaat het over de documentaire over het herstel van de zanger.

Lees verder onder de video.

<em>Shownieuws</em>: 'Familie van Soelen mag <em>André Hazes</em>-documentaire zien' (video) Het is opnieuw hommeles tussen André Hazes en Sarah van Soelen. Dit keer gaat het over de documentaire over het herstel van de zanger. Lees verder onder de video. ConflictVolgens Shownieuws wil de familie van Soelen niet te zien zijn in de documentaire. Daarom worden er nu gesprekken gevoerd tussen de makers en de familie, om te kijken of de familie de beelden eerst kan inzien. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: André Hazes en Monique Westenberg zoenend gespot in Amerika Bekijk deze video » Shownieuws: 'Sarah van Soelen niet blij met Videoland-docu André Hazes' (video) Bekijk deze video » Bijzondere beelden: Monique Westenberg koopt traplift voor haar hond Bekijk deze video »
Entertainment :

Conflict
Volgens Shownieuws wil de familie van Soelen niet te zien zijn in de documentaire. Daarom worden er nu gesprekken gevoerd tussen de makers en de familie, om te kijken of de familie de beelden eerst kan inzien.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's