Vanavond op tv: nieuwe show Domino Challenge met Ruben Nicolai (video)

Vanavond op tv: nieuwe show Domino Challenge met Ruben Nicolai (video)

Domino Challenge gemist? Kijk vanaf 28 mei elke aflevering terug via Gids.tv.

Vanavond op tv: nieuwe show <em>Domino Challenge</em> met Ruben Nicolai (video) Domino Challenge gemist? Kijk vanaf 28 mei elke aflevering terug via Gids.tv. Na een succesvolle show over Lego keert Ruben Nicolai zaterdag terug op de buis waarin alles draait om domino. Het talent om met de beroemde steentje te bouwen lijkt niet weggelegd voor de presentator zelf, zo zie je in bovenstaande video van De Telegraaf. De nieuwe spelshow Domino Challenge is vanaf zaterdag 28 mei wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Domino Challenge terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de eerste beelden van Domino Challenge: vanaf 28 mei te zien bij RTL 4 Bekijk deze video » Beau gemist? Domino-ster Lily Hevish laar haar technieken zien Bekijk deze video »
TV :
Vanavond op tv: nieuwe show Domino Challenge met Ruben Nicolai (video)

Na een succesvolle show over Lego keert Ruben Nicolai zaterdag terug op de buis waarin alles draait om domino. Het talent om met de beroemde steentje te bouwen lijkt niet weggelegd voor de presentator zelf, zo zie je in bovenstaande video van De Telegraaf.

De nieuwe spelshow Domino Challenge is vanaf zaterdag 28 mei wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Domino Challenge terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV