RTL Boulevard: Maurice (Married At First Sight) heeft advies voor nieuwe kandidaten

RTL Boulevard: Maurice (Married At First Sight) heeft advies voor nieuwe kandidaten

<em>RTL Boulevard</em>: Maurice (<em>Married At First Sight</em>) heeft advies voor nieuwe kandidaten Het gaat er vrij heftig aan toe voor de deelnemers van Married at First Sight. Niet alleen in het programma, maar vooral juist ook daarbuiten. Zo krijgen ze veel haatreacties en sommigen zelfs doodsbedreigingen. Maurice wil de volgende groep deelnemers graag helpen in het navigeren hiervan, laat hij weten in de RTL Boulevard Reality Podcast. 'Zoek contact met andere of oud-kandidaten.' Deze week werd bekend dat MAFS met een Videoland-editie komt. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Arjan na deelname Married at First Sight: "40 tot 50 doodsbedreigingen per dag" (video) Bekijk deze video » Married at First Sight komt met een ‘juicy’ editie op Videoland Bekijk deze video » Married at First Sight: Maurice twijfelt of Arjan geloofwaardig is als BABS Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: Maurice (Married At First Sight) heeft advies voor nieuwe kandidaten

Het gaat er vrij heftig aan toe voor de deelnemers van Married at First Sight. Niet alleen in het programma, maar vooral juist ook daarbuiten. Zo krijgen ze veel haatreacties en sommigen zelfs doodsbedreigingen. Maurice wil de volgende groep deelnemers graag helpen in het navigeren hiervan, laat hij weten in de RTL Boulevard Reality Podcast. 'Zoek contact met andere of oud-kandidaten.' Deze week werd bekend dat MAFS met een Videoland-editie komt.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's