De Verraders gemist? Kunnen de getrouwen elkaar vertrouwen?

De Verraders gemist? Kunnen de getrouwen elkaar vertrouwen?

<em>De Verraders</em> gemist? Kunnen de getrouwen elkaar vertrouwen? Er zitten drie Getrouwen in de finale. De pot met zilver moet verdeeld worden. En sommige dingen zijn toch wel heel aanlokkelijk... Wie gaat er met de winst vandoor? En is het vertrouwen nog sterk genoeg tussen de drie? Bekijk het fragment van De Verraders hierboven. Je kunt alle afleveringen en de meest interessante fragmenten van De Verraders terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Stefano Keizers maakt zich op voor grote finale De Verraders Bekijk deze video » Toine van Peperstraten blikt terug op finale De Verraders: "Moest slaappillen nemen" Bekijk deze video » Bom barst in finale De Verraders: woeste Stefano Keizers sneert naar mede-kandidaten Bekijk deze video »
TV :
De Verraders gemist? Kunnen de getrouwen elkaar vertrouwen?
Zaterdag 28 mei 2022 om 14:33

Er zitten drie Getrouwen in de finale. De pot met zilver moet verdeeld worden. En sommige dingen zijn toch wel heel aanlokkelijk... Wie gaat er met de winst vandoor? En is het vertrouwen nog sterk genoeg tussen de drie?

Bekijk het fragment van De Verraders hierboven. Je kunt alle afleveringen en de meest interessante fragmenten van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's