HLF8 gemist? Dominee Gremdaat wil een "zomer van vergeving"

HLF8 gemist? Dominee Gremdaat wil een "zomer van vergeving"

<em>HLF8</em> gemist? Dominee Gremdaat wil een &quot;zomer van vergeving&quot; Dominee Gremdaat vraagt dit jaar niet om de "zomer van de liefde", maar ook "de zomer van de vergeving". Dat zegt hij bij HLF8 vrijdag. Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 27 mei. Je kan deze hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk het fragment van HLF8 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Dominee Gremdaat in HLF8: "Het einde van Vladimir Poetin is nabij" Bekijk deze video » HLF8 gemist? Francis van Broekhuizen neemt de juicekanalen niet serieus Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Dominee Gremdaat vraagt dit jaar niet om de "zomer van de liefde", maar ook "de zomer van de vergeving". Dat zegt hij bij HLF8 vrijdag.

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 27 mei. Je kan deze hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk het fragment van HLF8 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op HLF8 gemist? Dominee Gremdaat wil een "zomer van vergeving" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV