Zien: Oekraïners laten dorp overstomen en houden Russische soldaten tegen

Zien: Oekraïners laten dorp overstomen en houden Russische soldaten tegen

Zien: <em>Oekraïners</em> laten dorp <em>overstomen</em> en houden <em>Russische soldaten</em> tegen Het Oekraïnse dorp Demydiv ten noorden van Kiev is half overstroomd. De dam met de rivier de Dnjepr is opgeblazen om de Russen die oprukten naar de hoofdstad te stoppen. De Russen bliezen de aftocht maar de wateroverlast bleef. Voor de inwoners de prijs die ze, met liefde, voor hun vrijheid betalen. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Telegraaf: explosies Russische vacuümbommen in Donetsk (video) Bekijk deze video » Nieuwsuur-interview president Zelensky: 'Voorbeeld voor je kinderen zijn is belangrijk' Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Oekraïners laten dorp overstomen en houden Russische soldaten tegen

Het Oekraïnse dorp Demydiv ten noorden van Kiev is half overstroomd. De dam met de rivier de Dnjepr is opgeblazen om de Russen die oprukten naar de hoofdstad te stoppen. De Russen bliezen de aftocht maar de wateroverlast bleef. Voor de inwoners de prijs die ze, met liefde, voor hun vrijheid betalen.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Oekraïners laten dorp overstomen en houden Russische soldaten tegen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV