Samenvatting kwalificatie GP van Monaco 2022

Samenvatting kwalificatie GP van Monaco 2022

Samenvatting <em>kwalificatie GP van Monaco</em> 2022 Werkt de video hierboven niet? Bekijk dan de samenvatting via YouTube. Hierboven zie je de samenvatting van de kwalificatie van de Formule 1 GP van Monaco, die zaterdag 28 mei 2022 wordt gereden. Max Verstappen kende lastige vrije trainingen. De Nederlander was nooit het snelste. Ook in de Kwalificatie had Max het lastig en klokte hij de vierde tijd. De pole is voor Charles Leclerc. Q1Q1 werd heel even stilgelegd vanwege een rode vlag. Max Verstappen klokte de zesde tijd. Charles Leclerc was het snelste. De eerste uitvallers waren Albon, Gasly, Latifi, Stroll en Zhou. Q2Voor Tsunoda, Bottas, Magnussen, Ricciardo en Schumacher is Q2 het eindstation. Verstappen moest het weer met de vierde tijd doen. Q3Met nog een minuut op de klok knalde Pérez van de baan af waarna Sainz tegen hem aan rijdt. Zo kwam er een einde aan de kwalificatie. Leclerc pakt pole, voor Sainz, Pérez en Verstappen PoleDe pole is voor Charles Leclerc. De Monegask is al het hele weekend één van de snelste. Uitslag kwalificatie GP Monaco Charles Leclerc Carlos Sainz Sergio Perez Max Verstappen Lando Norris George Russel Fernando Alonso Lewis Hamilton Sebastian Vettel Esteban Ocon Yuki Tsunoda Valtteri Bottas Kevin Magnussen Daniel Ricciardo Mick Schumacher Alexander Albon Pierre Gasly Lance Stroll Nicholas Latifi Zhōu Guànyǔ Bekijk hier alle video's van de GP van Monaco Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Monaco: Leclerc wint, Verstappen vierde Bekijk deze video » Samenvatting vrije training 2 Formule 1 GP van Monaco: Leclerc opnieuw de snelste Bekijk deze video » Samenvatting vrije training 3 Formule 1 GP van Monaco: Perez de snelste in de Red Bull Bekijk deze video »
Formule 1 :
Samenvatting kwalificatie GP van Monaco 2022

Werkt de video hierboven niet? Bekijk dan de samenvatting via YouTube.

Hierboven zie je de samenvatting van de kwalificatie van de Formule 1 GP van Monaco, die zaterdag 28 mei 2022 wordt gereden. Max Verstappen kende lastige vrije trainingen. De Nederlander was nooit het snelste. Ook in de Kwalificatie had Max het lastig en klokte hij de vierde tijd. De pole is voor Charles Leclerc.

Q1
Q1 werd heel even stilgelegd vanwege een rode vlag. Max Verstappen klokte de zesde tijd. Charles Leclerc was het snelste.

De eerste uitvallers waren Albon, Gasly, Latifi, Stroll en Zhou.

Q2
Voor Tsunoda, Bottas, Magnussen, Ricciardo en Schumacher is Q2 het eindstation. Verstappen moest het weer met de vierde tijd doen.

Q3
Met nog een minuut op de klok knalde Pérez van de baan af waarna Sainz tegen hem aan rijdt. Zo kwam er een einde aan de kwalificatie. Leclerc pakt pole, voor Sainz, Pérez en Verstappen

Pole
De pole is voor Charles Leclerc. De Monegask is al het hele weekend één van de snelste.

Uitslag kwalificatie GP Monaco

  1. Charles Leclerc
  2. Carlos Sainz
  3. Sergio Perez
  4. Max Verstappen
  5. Lando Norris
  6. George Russel
  7. Fernando Alonso
  8. Lewis Hamilton
  9. Sebastian Vettel
  10. Esteban Ocon
  11. Yuki Tsunoda
  12. Valtteri Bottas
  13. Kevin Magnussen
  14. Daniel Ricciardo
  15. Mick Schumacher
  16. Alexander Albon
  17. Pierre Gasly
  18. Lance Stroll
  19. Nicholas Latifi
  20. Zhōu Guànyǔ

Bekijk hier alle video's van de GP van Monaco

Actuele video's

Meer actuele video's