Zien: Belgische thrillerserie Twee Zomers is dé Netflix-hit van 2022

Zien: Belgische thrillerserie Twee Zomers is dé Netflix-hit van 2022

Na de hitserie Undercover op Netflix, slaan onze Zuiderburen weer toe met een spannende thriller op het streamingsplatform. In Twee Zomers volgen we een vriendengroep die in de jaren negentig iets heftigs meemaken op een vakantie. Dertig jaar later komt de groep bij elkaar en dat zorgt voor heftige confrontaties.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Belgische thrillerserie <em>Twee Zomers</em> is dé <em>Netflix-hit</em> van 2022 Na de hitserie Undercover op Netflix, slaan onze Zuiderburen weer toe met een spannende thriller op het streamingsplatform. In Twee Zomers volgen we een vriendengroep die in de jaren negentig iets heftigs meemaken op een vakantie. Dertig jaar later komt de groep bij elkaar en dat zorgt voor heftige confrontaties. Tekst gaat verder onder de video. Twee ZomersVlak voor hun reünie op een eiland in het zuiden van Frankrijk worden een aantal groepsleden afgeperst door iemand die op de hoogte is van een dertig jaar oud geheim en dus is het onderlinge vertrouwen al snel helemaal zoek. Bekijk hier waar je vanaf 3 juni Twee Zomers kunt streamen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Belgische thrillerserie Twee Zomers is dé Netflix-hit van 2022

Twee Zomers
Vlak voor hun reünie op een eiland in het zuiden van Frankrijk worden een aantal groepsleden afgeperst door iemand die op de hoogte is van een dertig jaar oud geheim en dus is het onderlinge vertrouwen al snel helemaal zoek. Bekijk hier waar je vanaf 3 juni Twee Zomers kunt streamen.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV