Domino Challenge gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Domino Challenge gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Domino Challenge gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond gaat de nieuwe spelshow Domino Challenge van start op RTL 4. In navolging van LEGO Masters presenteert Ruben Nicolai opnieuw een show rond kleine steentjes. De beste dominobouwers van Nederland nemen het in een zenuwslopende competitie tegen elkaar op. Duo'sDe teams bestaan uit duo's, die proberen de meest waanzinnige, creatieve, spannende én ingenieuze bouwwerken te maken met de beroemde steentjes. De bouwteams krijgen de beschikking over maar liefst twee miljoen dominostenen, waarmee ze oogverblindende - maar wankele - creaties maken. Met vaste hand, precisie en zelfbeheersing proberen ze hun bouwwerken tijdens de bouwfase overeind te houden. OmvallenOp het moment suprème is het echter natuurlijk de bedoeling dat alle steentjes omvallen. De wereldberoemde Amerikaanse domino-artiest Lily Hevesh - die de bijnaam 'Queen of Domino' heeft gekregen - fungeert als jurylid in deze spannende spelshow. Welk duo weet de grootste indruk te maken met hun adembenemende bouwwerken? :[broadcast:videos](ids:"451077" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Domino Challenge gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vanavond gaat de nieuwe spelshow Domino Challenge van start op RTL 4. In navolging van LEGO Masters presenteert Ruben Nicolai opnieuw een show rond kleine steentjes. De beste dominobouwers van Nederland nemen het in een zenuwslopende competitie tegen elkaar op.

Duo's
De teams bestaan uit duo's, die proberen de meest waanzinnige, creatieve, spannende én ingenieuze bouwwerken te maken met de beroemde steentjes. De bouwteams krijgen de beschikking over maar liefst twee miljoen dominostenen, waarmee ze oogverblindende - maar wankele - creaties maken. Met vaste hand, precisie en zelfbeheersing proberen ze hun bouwwerken tijdens de bouwfase overeind te houden.

Omvallen
Op het moment suprème is het echter natuurlijk de bedoeling dat alle steentjes omvallen. De wereldberoemde Amerikaanse domino-artiest Lily Hevesh - die de bijnaam 'Queen of Domino' heeft gekregen - fungeert als jurylid in deze spannende spelshow. Welk duo weet de grootste indruk te maken met hun adembenemende bouwwerken?

:[broadcast:videos](ids:"451077" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's