Schattige beelden: Dochtertje Danny Froger steelt de show op het podium

Schattige beelden: Dochtertje Danny Froger steelt de show op het podium

Met een vader, opa en overgrootouders met een carrière in de muziek, kan het niet anders dat Fallon Froger muzikale genen heeft. Trotse papa Danny deelt op Instagram een video van haar kleine meid op het podium.

Tekst gaat verder onder de video.

Schattige beelden: <em>Dochtertje Danny Froger</em> steelt de show op het podium Met een vader, opa en overgrootouders met een carrière in de muziek, kan het niet anders dat Fallon Froger muzikale genen heeft. Trotse papa Danny deelt op Instagram een video van haar kleine meid op het podium. Tekst gaat verder onder de video. Bon GepaktOp de video is te zien hoe dochtertje Fallon op het podium staat. Ze zingt mee met de grote hit 'Bon Gepakt' van rapper Donnie en René Froger. Vader Danny is natuurlijk zanger, net als zijn vader René. En ook de ouders van René, het muzikale duo Bolle Jan en Mien, zongen de sterren van de hemel. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Opnieuw een dochtertje voor Danny Froger, bekijk beelden van de gender reveal Bekijk deze video » Danny Froger dacht dat vriendin corona had: "Maar het was een andere positieve test!" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bon Gepakt
Op de video is te zien hoe dochtertje Fallon op het podium staat. Ze zingt mee met de grote hit 'Bon Gepakt' van rapper Donnie en René Froger. Vader Danny is natuurlijk zanger, net als zijn vader René. En ook de ouders van René, het muzikale duo Bolle Jan en Mien, zongen de sterren van de hemel.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Schattige beelden: Dochtertje Danny Froger steelt de show op het podium of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV