Video: Jerdy Schouten verassende nieuwkomer bij Nederlands elftal

Video: Jerdy Schouten verassende nieuwkomer bij Nederlands elftal

Bologna-middenvelder Jerdy Schouten zit voor het eerst bij de selectie van het Nederlands elftal, dat in juni vier interlands in twaalf dagen speelt in de Nations League. De 25-jarige Schouten begon zijn carrière op jonge leeftijd bij VV Spijkenisse.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Jerdy Schouten</em> verassende nieuwkomer bij <em>Nederlands elftal</em> Bologna-middenvelder Jerdy Schouten zit voor het eerst bij de selectie van het Nederlands elftal, dat in juni vier interlands in twaalf dagen speelt in de Nations League. De 25-jarige Schouten begon zijn carrière op jonge leeftijd bij VV Spijkenisse. Tekst gaat verder onder de video. Jerdy SchoutenDat Louis van Gaal juist Schouten van dichtbij in actie wil zien richting het WK in november, is allesbehalve vreemd. Sinds Schouten in de zomer van 2019 de reuzenstap maakte van Excelsior naar een Europese topcompetitie, werkte hij zich in rap tempo op tot één van de blikvangers bij Bologna. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Louis van Gaal hield prostaatkanker geheim voor spelers Nederlands elftal Bekijk deze video » Steven Brunswijk in Vandaag Inside over boycot Oranje: "Ik mag toch zitten waar ik wil" Bekijk deze video »
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Jerdy Schouten
Dat Louis van Gaal juist Schouten van dichtbij in actie wil zien richting het WK in november, is allesbehalve vreemd. Sinds Schouten in de zomer van 2019 de reuzenstap maakte van Excelsior naar een Europese topcompetitie, werkte hij zich in rap tempo op tot één van de blikvangers bij Bologna.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Jerdy Schouten verassende nieuwkomer bij Nederlands elftal of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV