Boerderij van Dorst gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boerderij van Dorst gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Terug: Boerderij van Dorst

Boerderij van Dorst gemist? Bekijk hier de hele uitzending Raven van Dorst is vanaf vanavond terug met een nieuw seizoen van Boerderij van Dorst op NPO 3. Voor de tweede keer trekt Raven zich terug op het platteland en dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Een aantal bekende collega's komt langs om Raven te helpen met het werk. Alle fragmenten uit deze uitzending Nieuw seizoen Boerderij van Dorst: Maakt Katja Schuurman een paddotripje? (video) Bekijk deze video » Bekijk de eerste beelden van Boerderij van Dorst met Hans Klok en Eva Crutzen Bekijk deze video » Boerderij van Dorst: Hans Klok tovert een biertje voor Raven van Dorst (video) Bekijk deze video » Raven tegen Hans Klok in Boerderij van Dorst: ‘Kan je vriend wél koken?’ Bekijk deze video » Poep scheppenPoep scheppen, ploegen, zaaien, het land bewerken, beesten houden, groente en fruit telen, de boerderij opknappen, oogsten, melken: het hoort er allemaal bij. Elke aflevering schieten twee collega’s Raven te hulp bij deze leuke, soms vieze, klusjes. Terwijl zij de handen uit de mouwen steken, vraagt die ze het hemd van het lijf. Eerste afleveringIn de eerste aflevering blijven Hans Klok en Eva Crutzen slapen. Ze gaan aan de slag met de dome, die Raven in het eerste seizoen met Emma Wortelboer heeft gemaakt. Deze heeft er behoorlijk van langs gekregen door storm Eunice. Hans en Eva helpen Raven om de dome weer op te bouwen. Ook gaan ze het land klaarmaken en paardenmest halen. Bekijk ook Video: Raven van Dorst opgesloten in toilethok: "Sluit haar op" (Boederij van Dorst) Bekijk deze video » Zien: Stefano Keizers valt uit autoraam in Boerderij van Dorst Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Raven van Dorst is vanaf vanavond terug met een nieuw seizoen van Boerderij van Dorst op NPO 3. Voor de tweede keer trekt Raven zich terug op het platteland en dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Een aantal bekende collega's komt langs om Raven te helpen met het werk.

Poep scheppen
Poep scheppen, ploegen, zaaien, het land bewerken, beesten houden, groente en fruit telen, de boerderij opknappen, oogsten, melken: het hoort er allemaal bij. Elke aflevering schieten twee collega’s Raven te hulp bij deze leuke, soms vieze, klusjes. Terwijl zij de handen uit de mouwen steken, vraagt die ze het hemd van het lijf.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering blijven Hans Klok en Eva Crutzen slapen. Ze gaan aan de slag met de dome, die Raven in het eerste seizoen met Emma Wortelboer heeft gemaakt. Deze heeft er behoorlijk van langs gekregen door storm Eunice. Hans en Eva helpen Raven om de dome weer op te bouwen. Ook gaan ze het land klaarmaken en paardenmest halen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Boerderij van Dorst

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Boerderij van Dorst gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV