Boerderij van Dorst gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boerderij van Dorst gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boerderij van Dorst gemist? Bekijk hier de hele uitzending Raven van Dorst is vanaf vanavond terug met een nieuw seizoen van Boerderij van Dorst op NPO 3. Voor de tweede keer trekt Raven zich terug op het platteland en dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Een aantal bekende collega's komt langs om Raven te helpen met het werk. Poep scheppenPoep scheppen, ploegen, zaaien, het land bewerken, beesten houden, groente en fruit telen, de boerderij opknappen, oogsten, melken: het hoort er allemaal bij. Elke aflevering schieten twee collega’s Raven te hulp bij deze leuke, soms vieze, klusjes. Terwijl zij de handen uit de mouwen steken, vraagt die ze het hemd van het lijf. Eerste afleveringIn de eerste aflevering blijven Hans Klok en Eva Crutzen slapen. Ze gaan aan de slag met de dome, die Raven in het eerste seizoen met Emma Wortelboer heeft gemaakt. Deze heeft er behoorlijk van langs gekregen door storm Eunice. Hans en Eva helpen Raven om de dome weer op te bouwen. Ook gaan ze het land klaarmaken en paardenmest halen. :[broadcast:videos](ids:"386712,384513" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Raven van Dorst is vanaf vanavond terug met een nieuw seizoen van Boerderij van Dorst op NPO 3. Voor de tweede keer trekt Raven zich terug op het platteland en dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Een aantal bekende collega's komt langs om Raven te helpen met het werk.

Poep scheppen
Poep scheppen, ploegen, zaaien, het land bewerken, beesten houden, groente en fruit telen, de boerderij opknappen, oogsten, melken: het hoort er allemaal bij. Elke aflevering schieten twee collega’s Raven te hulp bij deze leuke, soms vieze, klusjes. Terwijl zij de handen uit de mouwen steken, vraagt die ze het hemd van het lijf.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering blijven Hans Klok en Eva Crutzen slapen. Ze gaan aan de slag met de dome, die Raven in het eerste seizoen met Emma Wortelboer heeft gemaakt. Deze heeft er behoorlijk van langs gekregen door storm Eunice. Hans en Eva helpen Raven om de dome weer op te bouwen. Ook gaan ze het land klaarmaken en paardenmest halen.

:[broadcast:videos](ids:"386712,384513" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's