Even tot Hier gemist? Yvonne Coldeweijer wordt toegezongen door Meau (Dat heb jij gedaan)

Even tot Hier gemist? Yvonne Coldeweijer wordt toegezongen door Meau (Dat heb jij gedaan)

Niels van der Laan en Jeroen Woe maken elke week een muzikale voorstelling over de afgelopen week. Op zaterdag 28 mei zong Meau een speciale versie van Dat heb jij gedaan. Ze schreef namelijk een lied voor juice koningin Yvonne Coldeweijer. Volgens Meau heeft Yvonne de weekbladen en roddelprogramma's ver achter zich gelaten: "Ze stellen niks meer voor en dat heb jij gedaan." Bekijk hieronder het optreden van Meau bij Even tot Hier over Yvonne Coldeweijer.

Lees verder onder de video

<em>Even tot Hier</em> gemist? Yvonne Coldeweijer wordt toegezongen door Meau (<em>Dat heb jij gedaan</em>) Niels van der Laan en Jeroen Woe maken elke week een muzikale voorstelling over de afgelopen week. Op zaterdag 28 mei zong Meau een speciale versie van Dat heb jij gedaan. Ze schreef namelijk een lied voor juice koningin Yvonne Coldeweijer. Volgens Meau heeft Yvonne de weekbladen en roddelprogramma's ver achter zich gelaten: "Ze stellen niks meer voor en dat heb jij gedaan." Bekijk hieronder het optreden van Meau bij Even tot Hier over Yvonne Coldeweijer. Lees verder onder de video Roddelbladen aan de paal genageld"Jij kwam met Marco, met Lil' en met Dré. Jij was voortdurend als eerste ermee. Jij bent gevlogen en als jij vertrekt dan is de rest nog nieteens in gecheckt", zingt Meau in de speciale versie van Dat Heb Jij Gedaan. Met 'de rest' doelt Meau op Evert Santegoeds, Albert Verlinde, Guido den Aantrekker, Bart Ettekoven en Patty Brard van Shownieuws. Ook RTL Boulevard en de roddelbladen worden onderuitgehaald door het satirische programma. Bekijk hierboven het optreden van Meau met de Yvonne Coldeweijer-versie van Dat Heb Jij Gedaan. Even tot hier is elke zaterdag rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Even Tot Hier: Jeroen en Niels zingen over de Schiphol chaos (video) Bekijk deze video » Zien: het apenpokkenvirus in één minuut uitgelegd in Even tot hier Bekijk deze video » Bekijk ook Yvonne Coldeweijer: "André Hazes en Monique gaan dit jaar nog trouwen" Bekijk deze video » Evert Santegoeds geniet van blunder Yvonne Coldeweijer: "Ze is er mooi ingetrapt!" Bekijk deze video »

Roddelbladen aan de paal genageld
"Jij kwam met Marco, met Lil' en met Dré. Jij was voortdurend als eerste ermee. Jij bent gevlogen en als jij vertrekt dan is de rest nog nieteens in gecheckt", zingt Meau in de speciale versie van Dat Heb Jij Gedaan. Met 'de rest' doelt Meau op Evert Santegoeds, Albert Verlinde, Guido den Aantrekker, Bart Ettekoven en Patty Brard van Shownieuws. Ook RTL Boulevard en de roddelbladen worden onderuitgehaald door het satirische programma. Bekijk hierboven het optreden van Meau met de Yvonne Coldeweijer-versie van Dat Heb Jij Gedaan.

Even tot hier is elke zaterdag rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Even tot Hier gemist? Yvonne Coldeweijer wordt toegezongen door Meau (Dat heb jij gedaan) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV