Ik Vertrek Even Weg gemist? Slopen van Spaanse keuken gaat helemaal mis (video)

Ik Vertrek Even Weg gemist? Slopen van Spaanse keuken gaat helemaal mis (video)

Gisteren startte een nieuwe reeks van Ik vertrek: even weg, het programma waarin stellen uit Ik vertrek bij elkaar op bezoek gaan om even helemaal tot rust te komen - en misschien zelfs nieuwe ideeën op te doen. In de eerste aflevering zagen we o.a. Margot en Mark in Spanje. Bekijk de beelden hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Ik Vertrek Even Weg</em> gemist? Slopen van Spaanse keuken gaat helemaal mis (video) Gisteren startte een nieuwe reeks van Ik vertrek: even weg, het programma waarin stellen uit Ik vertrek bij elkaar op bezoek gaan om even helemaal tot rust te komen - en misschien zelfs nieuwe ideeën op te doen. In de eerste aflevering zagen we o.a. Margot en Mark in Spanje. Bekijk de beelden hieronder. Lees verder onder de video. SlopenIn Slowakije zijn Mark en Margot druk met het runnen van hun camping, het zorgen voor de gasten én alle dieren. Het stel is continue keihard aan het werk. Ook op bezoek bij Aadje en Richard in Spanje kunnen ze ondanks de zon, zee en luxe niet stilzitten. Mark helpt een handje met het slopen van de keuken, maar dat gaat niet vlekkeloos. Bekijk de beelden hierboven. Het nieuwe seizoen van Ik vertrek: even weg is vanaf zaterdag 28 mei wekelijks rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ik vertrek: even weg terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ik Vertrek gemist? Yvonne en Valentijn genieten van een kampvuur in de Franse Alpen Bekijk deze video » Ik Vertrek: Een moeizame start met heimwee bij familie Moerman in Frankrijk Bekijk deze video »
TV :
Ik Vertrek Even Weg gemist? Slopen van Spaanse keuken gaat helemaal mis (video)

Slopen
In Slowakije zijn Mark en Margot druk met het runnen van hun camping, het zorgen voor de gasten én alle dieren. Het stel is continue keihard aan het werk. Ook op bezoek bij Aadje en Richard in Spanje kunnen ze ondanks de zon, zee en luxe niet stilzitten. Mark helpt een handje met het slopen van de keuken, maar dat gaat niet vlekkeloos. Bekijk de beelden hierboven.

Het nieuwe seizoen van Ik vertrek: even weg is vanaf zaterdag 28 mei wekelijks rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ik vertrek: even weg terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's