Geen luxe op de camping in Slowakije: "Ik heb het nu al koud" (Ik Vertrek: Even Weg)

Geen luxe op de camping in Slowakije: "Ik heb het nu al koud" (Ik Vertrek: Even Weg)

Zaterdag 28 mei zagen we de eerste aflevering van een nieuwe reeks van Ik vertrek: even weg, het programma waarin stellen uit Ik vertrek bij elkaar op bezoek gaan om even helemaal tot rust te komen - en misschien zelfs nieuwe ideeën op te doen. In de eerste aflevering zien we o.a. Aadje en Richard in Slowakije. Bekijk de beelden hieronder.

Lees verder onder de video.

Geen luxe op de camping in Slowakije: &quot;Ik heb het nu al koud&quot; (<em>Ik Vertrek: Even Weg</em>) Zaterdag 28 mei zagen we de eerste aflevering van een nieuwe reeks van Ik vertrek: even weg, het programma waarin stellen uit Ik vertrek bij elkaar op bezoek gaan om even helemaal tot rust te komen - en misschien zelfs nieuwe ideeën op te doen. In de eerste aflevering zien we o.a. Aadje en Richard in Slowakije. Bekijk de beelden hieronder. Lees verder onder de video. CampinglevenWaar Mark en Margot bij de heren van de warmte en de gastvrijheid genieten, staat voor Aadje en Richard een totaal andere ervaring te wachten. De luxepoezen moeten het zien te redden in een eenvoudig verblijf op een camping in de herfst en dat valt niet mee: "Ik heb het nu al koud", wordt er gezegd met kleding aan in de caravan. Bekijk de beelden hierboven. Het nieuwe seizoen van Ik vertrek: even weg is vanaf zaterdag 28 mei wekelijks rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ik vertrek: even weg terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ik Vertrek gemist? Yvonne en Valentijn genieten van een kampvuur in de Franse Alpen Bekijk deze video » Ik Vertrek: Een moeizame start met heimwee bij familie Moerman in Frankrijk Bekijk deze video »
TV :
Geen luxe op de camping in Slowakije: "Ik heb het nu al koud" (Ik Vertrek: Even Weg)

Campingleven
Waar Mark en Margot bij de heren van de warmte en de gastvrijheid genieten, staat voor Aadje en Richard een totaal andere ervaring te wachten. De luxepoezen moeten het zien te redden in een eenvoudig verblijf op een camping in de herfst en dat valt niet mee: "Ik heb het nu al koud", wordt er gezegd met kleding aan in de caravan. Bekijk de beelden hierboven.

Het nieuwe seizoen van Ik vertrek: even weg is vanaf zaterdag 28 mei wekelijks rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ik vertrek: even weg terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's