Zien: Ruben Nicolai verwelkomt de dominobouwers in Domino Challenge

Zien: Ruben Nicolai verwelkomt de dominobouwers in Domino Challenge

Gisteren zagen we de eerste aflevering van Domino Challenge. In deze nieuwe RTL-spelshow zullen acht teams de uitdaging aangaan om de vetste bouwwerken van dominosteentjes te maken. Bekijk hieronder de Domino Challenge-video waarin Ruben Nicolai de kandidaten verwelkomt in de domino studio.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Ruben Nicolai</em> verwelkomt de dominobouwers in <em>Domino Challenge</em> Gisteren zagen we de eerste aflevering van Domino Challenge. In deze nieuwe RTL-spelshow zullen acht teams de uitdaging aangaan om de vetste bouwwerken van dominosteentjes te maken. Bekijk hieronder de Domino Challenge-video waarin Ruben Nicolai de kandidaten verwelkomt in de domino studio. Tekst gaat verder onder de video. IndrukwekkendAcht talentvolle teams gaan de strijd met elkaar aan en hopen bekroond te worden tot Masters Of Domino 2022. Stuk voor stuk zijn ze onder de indruk van de studio en kunnen niet wachten om te bouwen. Bekijk het fragment waarin Ruben de dominobouwers verwelkomt hierboven. De nieuwe spelshow Domino Challenge is vanaf zaterdag 28 mei wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Domino Challenge terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Domino Challenge gemist? Jochem en Arco maken indrukwekkende baan Bekijk deze video » Zien: Nachtmerrie komt uit voor Dennis en Kayleigh (Domino Challenge) Bekijk deze video » Stress backstage bij Domino Challenge: "Vier uur werk in één keer weg" (video) Bekijk deze video » Domino Challenge: Pech voor Jochem en Arco bij loslaten dominobouwwerk Bekijk deze video » Bekijk ook Beau gemist? Domino-ster Lily Hevish laar haar technieken zien Bekijk deze video » Ruben Nicolai over eerste aflevering Domino Challenge: "Heel indrukwekkend" Bekijk deze video »
TV :
Zien: Ruben Nicolai verwelkomt de dominobouwers in Domino Challenge

Indrukwekkend
Acht talentvolle teams gaan de strijd met elkaar aan en hopen bekroond te worden tot Masters Of Domino 2022. Stuk voor stuk zijn ze onder de indruk van de studio en kunnen niet wachten om te bouwen. Bekijk het fragment waarin Ruben de dominobouwers verwelkomt hierboven.

De nieuwe spelshow Domino Challenge is vanaf zaterdag 28 mei wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Domino Challenge terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Ruben Nicolai verwelkomt de dominobouwers in Domino Challenge of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV