Boerderij van Dorst: Hans Klok tovert een biertje voor Raven van Dorst (video)

Boerderij van Dorst: Hans Klok tovert een biertje voor Raven van Dorst (video)

Raven van Dorst is vanaf vanavond weer terug met een gloednieuw seizoen van Boerderij van Dorst. In de eerste aflevering komen illusionist Hans Klok en actrice Eva Crutzen langs op de boerderij. Backstage toverde Hans een biertje voor Raven. Ze lijkt er maar wat trots op. Bekijk de beelden hieronder.

Het nieuwe seizoen van Boerderij van Dorst is vanaf zondag 29 mei wekelijks rond 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.

<em>Boerderij van Dorst</em>: <em>Hans Klok</em> tovert een biertje voor <em>Raven van Dorst</em> (video) Raven van Dorst is vanaf vanavond weer terug met een gloednieuw seizoen van Boerderij van Dorst. In de eerste aflevering komen illusionist Hans Klok en actrice Eva Crutzen langs op de boerderij. Backstage toverde Hans een biertje voor Raven. Ze lijkt er maar wat trots op. Bekijk de beelden hieronder. Het nieuwe seizoen van Boerderij van Dorst is vanaf zondag 29 mei wekelijks rond 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nieuw seizoen Boerderij van Dorst: Maakt Katja Schuurman een paddotripje? (video) Bekijk deze video » Bekijk de eerste beelden van Boerderij van Dorst met Hans Klok en Eva Crutzen Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Boerderij van Dorst: Hans Klok tovert een biertje voor Raven van Dorst (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV