Sander Lantinga maakt vieze grap in Vier is te veel: "Mijn kringspier" (video)

Sander Lantinga maakt vieze grap in Vier is te veel: "Mijn kringspier" (video)

Vanavond om 20:30 uur is de nieuwe kennisquiz Vier is te veel te zien bij SBS6. Sander Lantinga presenteert het programma en maakt hiermee zijn debuut als spelshowpresentator. De radio-dj deelt zondagmiddag op zijn Instagram stories over dit debuut. Bekijk hieronder de beelden van Vier is te veel waarin Sander een grap maakt over zijn kringspier.

De nieuwe kennisquiz Vier is te veel is vanaf zondag 22 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Vier is te veel terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Sander Lantinga maakt vieze grap in <em>Vier is te veel</em>: &quot;Mijn kringspier&quot; (video) Vanavond om 20:30 uur is de nieuwe kennisquiz Vier is te veel te zien bij SBS6. Sander Lantinga presenteert het programma en maakt hiermee zijn debuut als spelshowpresentator. De radio-dj deelt zondagmiddag op zijn Instagram stories over dit debuut. Bekijk hieronder de beelden van Vier is te veel waarin Sander een grap maakt over zijn kringspier. De nieuwe kennisquiz Vier is te veel is vanaf zondag 22 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Vier is te veel terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Zien: Sander Lantinga bij HLF8 over zijn presenteerdebuut in Vier Is Te Veel Bekijk deze video » Bekijk de promo van de nieuwe SBS6-quiz Vier is te veel met Sander Lantinga Bekijk deze video »
TV :
Sander Lantinga maakt vieze grap in Vier is te veel: "Mijn kringspier" (video)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV