Samenvatting Giro d'Italia etappe 21: Jai Hindley stelt eindzege veilig

Samenvatting Giro d'Italia etappe 21: Jai Hindley stelt eindzege veilig

Zondag 29 mei 2022 om 19:18

De Australiër Jai Hindley heeft voor het eerst in zijn carrière de Giro d’Italia op zijn naam geschreven. De laatste etappe, een 17,4 kilometer lange tijdrit in Verona, werd gewonnen door Matteo Sobrero, voor Thymen Arensman en Mathieu van der Poel.

Tekst gaat verder onder de video.

Samenvatting <em>Giro d'Italia</em> etappe 21: <em>Jai Hindley</em> stelt eindzege veilig De Australiër Jai Hindley heeft voor het eerst in zijn carrière de Giro d’Italia op zijn naam geschreven. De laatste etappe, een 17,4 kilometer lange tijdrit in Verona, werd gewonnen door Matteo Sobrero, voor Thymen Arensman en Mathieu van der Poel. Tekst gaat verder onder de video. Jai HindleyDe Australische kopman van BORA-hansgrohe veroverde zaterdag de roze trui op de Passo Fedaia en hield zondag in de slottijdrit naar Verona knap stand. Koen Bouwman heeft zondagmiddag ook historie geschreven. De klimmer van Jumbo-Visma heeft als allereerste Nederlander ooit het bergklassement gewonnen in de Giro d’Italia. Bekijk de samenvatting hierboven. Bekijk hier waar je de Giro d'Italia 2022 live kunt volgen. Bekijk ook Samenvatting Giro d'Italia etappe 19: Tweede ritzege en bergtrui voor Koen Bouwman Bekijk deze video » Samenvatting Giro d'Italia etappe 21: Jai Hindley pakt in éénnalaatste etappe het roze Bekijk deze video »
Wielrennen :
Samenvatting Giro d'Italia etappe 21: Jai Hindley stelt eindzege veilig

Jai Hindley
De Australische kopman van BORA-hansgrohe veroverde zaterdag de roze trui op de Passo Fedaia en hield zondag in de slottijdrit naar Verona knap stand. Koen Bouwman heeft zondagmiddag ook historie geschreven. De klimmer van Jumbo-Visma heeft als allereerste Nederlander ooit het bergklassement gewonnen in de Giro d’Italia.

Bekijk de samenvatting hierboven. Bekijk hier waar je de Giro d'Italia 2022 live kunt volgen.

Actuele video's

Meer actuele video's