Radio-dj Sander Latinga is Ruud de Wild spuugzat: "Wees niet zo zuur man!"

Radio-dj Sander Latinga is Ruud de Wild spuugzat: "Wees niet zo zuur man!"

Het is inmiddels als ruim zeven jaar geleden dat Coen Swijnenberg en Sander Lantinga de middagshow van Ruud de Wild op Radio538 overnamen, maar volgens Sander zit dat z'n concurrent nog steeds flink dwars.

Tekst gaat verder onder de video.

Radio-dj <em>Sander Latinga</em> is <em>Ruud de Wild</em> spuugzat: &quot;Wees niet zo zuur man!&quot; Het is inmiddels als ruim zeven jaar geleden dat Coen Swijnenberg en Sander Lantinga de middagshow van Ruud de Wild op Radio538 overnamen, maar volgens Sander zit dat z'n concurrent nog steeds flink dwars. Tekst gaat verder onder de video. SpuugzatRuud de Wild praat namelijk nog regelmatig negatief in de media over zijn conculega's en dat is Latinga inmiddels meer dan spuugzat: "We hebben zeven jaar lang onze mond gehouden, wees nou niet zo zuur man." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Radio-dj Sander Latinga is Ruud de Wild spuugzat: "Wees niet zo zuur man!"

Spuugzat
Ruud de Wild praat namelijk nog regelmatig negatief in de media over zijn conculega's en dat is Latinga inmiddels meer dan spuugzat: "We hebben zeven jaar lang onze mond gehouden, wees nou niet zo zuur man."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV