Zien: Alex van Keulen kan niet meer over straat na blunder Kopen Zonder Kijken

Zien: Alex van Keulen kan niet meer over straat na blunder Kopen Zonder Kijken

Makelaar Alex van Keulen heeft in de Kopen Zonder Kijken-aflevering van vanavond weer een kleine vijver om een hemels huisje uit te vissen, maar deze keer belandt ie er zelf ook in- en wel letterlijk.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Alex van Keulen</em> kan niet meer over straat na blunder <em>Kopen Zonder Kijken</em> Makelaar Alex van Keulen heeft in de Kopen Zonder Kijken-aflevering van vanavond weer een kleine vijver om een hemels huisje uit te vissen, maar deze keer belandt ie er zelf ook in- en wel letterlijk. Tekst gaat verder onder de video. BlunderHet fragmentje met zijn vermakelijke val is inmiddels voor de uitzending al meer dan 2 miljoen keer bekeken- en daardoor staat inmiddels als een paal boven water dat hij niet meer normaal over straat kan. In RTL Boulevard vertelt Alex over zijn hilarische blunder. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Alex van Keulen kan niet meer over straat na blunder Kopen Zonder Kijken

Blunder
Het fragmentje met zijn vermakelijke val is inmiddels voor de uitzending al meer dan 2 miljoen keer bekeken- en daardoor staat inmiddels als een paal boven water dat hij niet meer normaal over straat kan. In RTL Boulevard vertelt Alex over zijn hilarische blunder.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV