Zien: Koningspaar bezoeken onverwacht terras in Limburgse Valkenburg

Zien: Koningspaar bezoeken onverwacht terras in Limburgse Valkenburg

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben vandaag een verrassingsbezoek gebracht aan Valkenburg. Het koningspaar reisde af naar het Limburgse Valkenburg, dat vorige zomer zwaar werd getroffen door overstromingen.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Koningspaar</em> bezoeken onverwacht terras in Limburgse <em>Valkenburg</em> Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben vandaag een verrassingsbezoek gebracht aan Valkenburg. Het koningspaar reisde af naar het Limburgse Valkenburg, dat vorige zomer zwaar werd getroffen door overstromingen. Tekst gaat verder onder de video. Biertje voor de koningHet koningspaar bezocht onder meer een lunchroom in het centrum van de stad en pakte verderop ook een terrasje, waar Willem-Alexander in het zonnetje een biertje nuttigde. Ondertussen hoorden de koning en koningin de verhalen van de Limburgers aan. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: de hoogtepunten van Koningsdag 2022 in Maastricht Bekijk deze video » Prinses Amalia dit jaar bij Prinsjesdag: 'Meekijken voor de toekomst' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Royals :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Biertje voor de koning
Het koningspaar bezocht onder meer een lunchroom in het centrum van de stad en pakte verderop ook een terrasje, waar Willem-Alexander in het zonnetje een biertje nuttigde. Ondertussen hoorden de koning en koningin de verhalen van de Limburgers aan.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV